Pro-Line Koło 1:16, Opona King Pin, Felga Czarna H12 Mm (4): Mojave Grom Zobacz większe

Pro-Line Koło 1:16, Opona King Pin, Felga Czarna H12 Mm (4): Mojave Grom

PRO1028510

Nowy produkt

Kompletne koła Pro-Line do modeli samochodów RC w skali 1:16 Mojave GROM. Wymiary: ⌀64 x 26 mm. Felga Split Six w kolorze czarnym. Opony King Pin, twardość mieszanki M2 (średnia). Piasta to sześciokąt 12 mm.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

169,99 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Opis

Skala 1:16
Felga Split Six
Wykonanie Czarne
Bieżnik King Pin
Twardość mieszanki M2 (średnia)
Typ modelu Desert Truck
Średnica opony 2,55" (64 mm)
Szerokość opony 1,02" (26 mm)
Piasta Hex 12mm
Przód / tył
Powierzchnia Żwir

Więcej informacji

Zawartość zestawu:

Opakowanie zawiera 4 kompletne koła (opony King Pin, felgi Split Six).

Charakterystyka:

Kompletne koła Pro-Line do modeli samochodów RC w skali 1:16 Mojave GROM. Wymiary: ⌀64 x 26 mm. Felga Split Six w kolorze czarnym. Opony King Pin, twardość mieszanki M2 (średnia). Piasta to sześciokąt 12 mm.

Opony zostały zaprojektowane z myślą o twardej, lekko pylistej nawierzchni wyścigowej i zapewniają stałą przyczepność, lepszą sterowność oraz właściwości jezdne inspirowane zastosowaniami wyścigowymi. Rzeźba bieżnika King Pin czerpie inspirację z legendarnych opon Hole Shot firmy Pro-Line. Dzięki temu, że są one fabrycznie zamontowane, instalacja przebiega szybko i bezproblemowo. Zestaw King Pin to pierwszy wybór opon naprawdę nastawiony na tor dla kierowców MOJAVE GROM, którzy chcą wydobyć z swojego modelu maksymalną wydajność na torze wyścigowym.

Stylistyka kół Split Six nadaje kolom czysty, wyścigowy wygląd. Wystarczy je zamontować i ruszyć na tor.

Właściwości
  • Konstrukcja opon inspirowana wyścigami
  • Przeznaczone do twardych torów żwirowych
  • Opony naklejone na felgach Split Six
  • Zaprojektowane specjalnie dla modelu ARRMA MOJAVE GROM
  • Inspirowane oponami wyścigowymi Pro-Line Hole Shot
Zastosowanie:
  • ARRMA® Mojave™ GROM
  • Inne modele aut 1:16 - 1:18 z piastami HEX 12mm

10 innych produktów w tej samej kategorii: