Pro-Line Koło 1:16, Opona Badlands Mx, Felga Czarna H12 Mm (4): Mojave Grom Zobacz większe

Pro-Line Koło 1:16, Opona Badlands Mx, Felga Czarna H12 Mm (4): Mojave Grom

PRO1034010

Nowy produkt

Kompletne koła Pro-Line do modeli samochodów RC w skali 1:16 Mojave GROM. Wymiary: ⌀64 x 27 mm. Felga Split Six jest w kolorze czarnym. Opony Badlands MX, twardość mieszanki M2 (średnia). Piasta to sześciokąt 12 mm.

Więcej szczegółów

Towar na zamówienie

169,99 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Opis

Skala 1:16
Felga Split Six
Wykonanie Czarne
Bieżnik Badlands MX
Twardość mieszanki M2 (średnia)
Typ modelu Desert Truck
Średnica opony 2,53" (64 mm)
Piasta Hex 12mm
Przednia / tylna
Powierzchnia Off-road, trawa
Serokość opony 1,08" (27 mm)

Więcej informacji

Zawartość zestawu:

Opakowanie zawiera 4 kompletne koła (opony Badlands MX, felgi Split Six).

Charakterystyka:

Kompletne koła Pro-Line do modeli samochodów RC w skali 1:16 Mojave GROM. Wymiary: ⌀64 x 27 mm. Felga Split Six jest w kolorze czarnym. Opony Badlands MX, twardość mieszanki M2 (średnia). Piasta to sześciokąt 12 mm.

Opony Badlands MX mają najbardziej agresywny miniaturowy bieżnik, jaki firma Pro-Line kiedykolwiek wprowadziła na rynek, zapewniając niesamowitą przyczepność na trawie, glinie i piasku, a jednocześnie zachowując przewidywalne prowadzenie. Niekierunkowy wzór bieżnika zapewnia przewidywalną przyczepność na zakrętach, a jednocześnie umożliwia rotację opon, co wydłuża ich żywotność. Dzięki temu, że opony są już przyklejone, montaż jest szybki i bezproblemowy.

Stylistyka kół Split Six nadaje kołom czysty, wyścigowy wygląd. Wystarczy je zamontować i ruszyć na tor.

Własności
  • Kultowy wzór bieżnika Badlands MX zapewnia wyjątkową przyczepność w terenie
  • Agresywne wypustki inspirowane motocyklami terenowymi
  • Opony zamontowane na felgach Split Six
  • Zaprojektowane specjalnie dla modelu ARRMA MOJAVE GROM
  • Symetryczny, bezkierunkowy wzór bieżnika zapewniający stabilne pokonywanie zakrętów
Zastosowanie:
  • ARRMA® Mojave™ GROM
  • Inne modele aut 1:16 - 1:18 z Hex 12mm

10 innych produktów w tej samej kategorii: