PRO1028510
Nowy produkt
Kompletne koła Pro-Line do modeli samochodów RC w skali 1:16 Mojave GROM. Wymiary: ⌀64 x 26 mm. Felga Split Six w kolorze czarnym. Opony King Pin, twardość mieszanki M2 (średnia). Piasta to sześciokąt 12 mm.
1 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
| Skala | 1:16 |
| Felga | Split Six |
| Wykonanie | Czarne |
| Bieżnik | King Pin |
| Twardość mieszanki | M2 (średnia) |
| Typ modelu | Desert Truck |
| Średnica opony | 2,55" (64 mm) |
| Szerokość opony | 1,02" (26 mm) |
| Piasta | Hex 12mm |
| Oś | Przód / tył |
| Powierzchnia | Żwir |
Opakowanie zawiera 4 kompletne koła (opony King Pin, felgi Split Six).
Kompletne koła Pro-Line do modeli samochodów RC w skali 1:16 Mojave GROM. Wymiary: ⌀64 x 26 mm. Felga Split Six w kolorze czarnym. Opony King Pin, twardość mieszanki M2 (średnia). Piasta to sześciokąt 12 mm.
Opony zostały zaprojektowane z myślą o twardej, lekko pylistej nawierzchni wyścigowej i zapewniają stałą przyczepność, lepszą sterowność oraz właściwości jezdne inspirowane zastosowaniami wyścigowymi. Rzeźba bieżnika King Pin czerpie inspirację z legendarnych opon Hole Shot firmy Pro-Line. Dzięki temu, że są one fabrycznie zamontowane, instalacja przebiega szybko i bezproblemowo. Zestaw King Pin to pierwszy wybór opon naprawdę nastawiony na tor dla kierowców MOJAVE GROM, którzy chcą wydobyć z swojego modelu maksymalną wydajność na torze wyścigowym.
Stylistyka kół Split Six nadaje kolom czysty, wyścigowy wygląd. Wystarczy je zamontować i ruszyć na tor.
114,59 zł
0,00 zł
0,00 zł
0,00 zł
0,00 zł
197,99 zł
147,99 zł
98,99 zł
98,99 zł
169,99 zł